Premiera novega Jamesa Bonda zaradi koronavirusa prestavljena z aprila na november

Gr.G.
08.03.2020 21:53
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Premiera novega, že 25. filma o Jamesu Bondu, ki je bila v Londonu napovedana za 31. marec, je zaradi koronavirusa prestavljena, so sporočili producenti. Tako bodo film prvič v Veliki Britaniji predvajali šele 12. novembra 2020, drugje po svetu, vključno z ZDA pa od 25. novembra naprej. 
{twitter}https://twitter.com/007/status/1235248760260874241{/twitter}
Ljubitelji tajnega agenta njenega veličanstva bodo tako morali na ogled Ni čas za smrt počakati nekoliko dlje. Zamik premiere sta sicer zahtevala tudi ustanovitelja dveh najpopularnejših spletnih strani oboževalcev franšize. Premiere po svetu so bile načrtovane za začetek aprila, oboževalci pa so bili v strahu pred virusom. 

Britanski igralec Daniel Craig 
EPA
Reuters

Mobilniki nokia uradni telefon novega Bonda

HMD Global, proizvajalec mobilnikov Nokia, je tudi uradno naznanil partnerstvo s 25. filmom o Jamesu Bondu Ni čas za smrt. V filmu bodo tako predstavili prvi pametni telefon Nokia 5G. Agentka Nomi (v filmu jo igra Lashana Lynch) uporablja novi portfelj telefonov Nokia, vključno s prvim telefonom 5G Nokia. 

Nokia 5G telefon v novem Jamesu Bondu.
Nokia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta