Oboževalci v skrbeh: Znano je, kakšno je zdravstveno stanje Petra Polesa

D.Ži
15.11.2021 12:30

Priljubljenega voditelja tudi minulo nedeljo ni bilo na odru šova Slovenija ima talent.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Aljoša Kravanja/pop tv

Marjetka Vovk se je, kot smo razbrali, očitno brez voha vrnila iz karantene, zasedba oddaje Slovenija ima talent pa še kar ni popolna. Manjka namreč voditelj. Sašo Stare skozi nedeljski šov duhovito krmari ob pomoči "nadomestnega" sovoditelja Aleša Novaka, Peter Poles pa še naprej ostaja v izolaciji. Skrb je očtno odveč, saj se je voditelj vmes oglasil in za 24ur.com povedal, kakšno je njegovo stanje. "Takale prisilna bolniška res ni luštna, ker se v bistvu sploh ne počutim bolan in ker bi si res želel skupaj s talenti doživljati njihove vrhunce ter jim pomagal pri nastopih. A nimaš kaj, tole nedeljo še spustim, pol pa spet na puno!" je povedal Poles, ki mu očitno niti korona ne pride do živega. 

Sicer pa smo v nedeljo zvečer videli novo serijo zanimivih nastopov. Najbolj je navdušil atraktivni pevec Marko Stanković, ki je na avdiciji očaral s kitaro in pesmijo Purple Rain, v polfinalnem nastopu pa je kitaro pustil doma in vse stavil na svoj glas. Zapel je zahtevno skladbo Michaela Jacksona Man in The Mirror in studio napolnil s karizmo.

Druga se je v finale z domiselnim nastopom z obroči prebila Maša Ferme, ki je po uničujoči tremi na avdicijskem nastopu tokrat v polfinalu postregla s popolno točko. Je pa v polfinalu obtičala kraljica preobrazbe Jenna D, drag queen, ki ji je žirant Branko Čakarmiš na avdicijski oddaji pritisnil zlati gumb, kar je sprožilo burne, tudi zelo sovražne odzive na družbenih omrežjih. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta