(FOTO) Kot boginja! Penelope Cruz je v eni najlepših oblek tega leta svetu vzela dih

D.Ži
16.12.2021 11:15

Večer, ko se je filmska smetana poklonila eni najlepših in najbolj nadarjenih igralk svoje generacije, je minil z veliko dozo glamurja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Ko je v torek zvečer prišla v newyorški Muzej moderne umetnosti, kjer so se poklonili njeni igralski karieri, je igralka Penelope Cruz v hipu pritegnila vso pozornost zbranih. 

Reuters

Špansko igralko so počastili številni kolegi in oboževalci, med njimi Rebecca Hall, Anne Hathaway, Diane Kruger in drugi, blestela pa je v čudoviti rdeči obleki modne hiše Chanel. Brez dvoma je šlo za eno tistih kreacij, ki jih je nemogoče prezreti. 

Reuters

Medtem ko so zgornji del obleke krasili razgaljena ramena, pentlja in bleščeče naramnice, je spodnji del sestavljalo razkošno krilo, krojeno v obliki črke A, zadaj daljše in spredaj krajše, kar je odpiralo lep pogled na sandale z visoko peto.

Reuters

Oprijeta obleka je poudarila igralkino ženstveno postavo, dodatni šik so opravi dali žepi ob straneh. Penelope si je za to priložnost omislila frufru, ki jo je naredil še bolj igrivo in zapeljivo. Pika na i so bili čudoviti diamantni uhani. 

Reuters

Ob počastitvi svoje kariere se je igralka spomnila videoteke, ki je nekoč poslovala v njeni soseščini na obrobju Madrida, ko je bila še otrok. Tam si je izposodila vse filme španskega filmskega režiserja Pedra Almodovarja, s katerim je kasneje velikokrat sodelovala. 

Reuters

"Gledala sem, se smejala, jokala in učila. Nocoj me ne bi bilo tukaj, če ne bi imela privilegija sodelovati z briljantnimi režiserji, ki so me navdihovali, učili, mi pomagali rasti kot umetnici in človeku. Nocoj se jim želim zahvaliti, še posebej pa mojemu Pedru," je dejala igralka, ki je z Almodovarjem posnela kar sedem filmov.

Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta