(FOTO) 49-letna Carmen Electra trdi, da je na njej vse naravno

D.Ži
06.05.2021 07:20
Nekdanja zvezdnica Obalne straže je tudi na pragu petdesetih še vedno videti vrhunsko. Pravi, da lahko svoj videz pripiše disciplini in negi.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ameriška igralka Carmen Electra je razveselila svojih 1,3 milijona spletnih oboževalcev in objavila fotografijo, na kateri se zelo dobro vidi, da je tudi pri petdesetih videti odlično. V zares dobri formi je. 49-letna Carmen na fotografijah pogosto pozira v kopalkah, tokrat je izbrala enodelne, ki so lepo poudarile njene zapeljive obline. Tudi desetletja mlajše kolegice lahko njeno postavo opazujejo z zavistjo. 

Electra je svetovno slavo dosegla v Obalni straži, kultni seriji devetdesetih. Trdi, da lahko svoj mladostni videz pripiše številnim dietam, pitju zadostnih količin vode in skrbno izbranim negovalnim kozmetičnim izdelkom, ki jih uporablja že dvajset let. Da bi kadar koli šla pod nož, ostro zavrača, četudi sumimo, da njen slavni dekolte ni povsem prepuščen naravi.

"Bodimo realni, v Hollywoodu smo in ljudje so šokirani, ko jim povem, da sem takšna brez popravkov. Menijo, da bi pri svojih letih vsaj nekaj že morala popraviti. A moj videz je rezultat discipline in redne nege kože," je Carmen povedala za Daily Mail

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta