(FOTO) Slavni mišičnjak ima 39 let mlajšo punco. Zlobneži ga primerjajo z njenim dedkom

D.Ži
07.01.2022 09:55

Zdi se, da je legendarni Dolph Lundgren končno našel srečo v ljubezni. Njegova srčna izbranka pred prvim srečanjem še nikoli ni slišala zanj.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Slavni švedski igralec, mojster borilnih veščin Dolph Lundgren (64), in njegova 39 let mlajša zaročenka, osebna trenerka Emma Krokdal, sta že od začetka zveze tarča kritik, a jih uspešno ignorirata.

Profimedia

Slavni mišičnjak je mlado lepotico spoznal v telovadnici, ona pa ni imela pojma, kdo sploh je. Nekoč je priznala, da ga je morala poiskati na spletu. Hitro sta se zaljubila, in čeprav so mnogi zaradi velike razlike v letih mislili, da bo njuna ljubezen kratkotrajna, je Dolph lani pokleknil pred Emmo. Zdi se, da je njuna ljubezen od takrat le še močnejša.

Profimedia

Medtem ko kljubujeta stereotipom, njune skupne fotografije na družbenih omrežjih pogosto naletijo na negativne komentarje. Zlobneži Dolpha označujejo za dedka svoje zaročenke in Emmo primerjajo z njegovo starejšo hčerko Ido, ki je res njena vrstnica. Par trenira skupaj in očitno je, da je Dolph pri svojih letih v odlični formi.

Profimedia

Šved pogosto prejema komplimente oboževalcev, da se skozi desetletja ni prav zelo spremenil. Svet se je nad njegovo podobo in talentom navdušil leta 1985, ko je zaigral s Sylvestrom Stallonom v akcijski uspešnici Rocky IV. 

Profimedia

Lundgren je danes tudi režiser, po izobrazbi pa kemijski inženir in tehnolog, hkrati je mojster borilnih veščin. Poročil se je dvakrat, s prvo ženo Perry Momm je bil poročen le nekaj mesecev med letoma 1991 in 1992.

Profimedia

Njegova druga žena je bila modna oblikovalka Anette Qviberg, od katere se je ločil leta 2011 po 17 letih zakona.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta