(FOTO) Posmehovali so se, ko se je poročila z 10 let mlajšim, zdaj pa je s čudno potezo sprožila govorice

D.Ži
26.11.2021 09:25

Kaj se dogaja pri Priyanki Chopra in Nicku Jonasu? Lepotica je na spletu odstranila možev priimek.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Indijska igralka in nekdanja mis sveta, 39-letna Priyanka Chopra, je svoje številne oboževalce presenetila z nenavadno potezo na družbenih omrežjih. Iz svojih profilov na Twitterju in Instagramu je izbrisala priimek svojega moža Nicka Jonasa in takoj so se pojavile govorice o težavah v raju.

Profimedia

Nemudoma so nekateri razglasili, da je ločitev neizbežna, a je govorice slavna lepotica takoj utišala. Na moževem profilu je pod videom, v katerem telovadi, pustila zanimiv komentar, govorice o ločitvi pa je zanikala tudi njena mama.

"Vse je neumnost, ne širite govoric," je za News18.com povedala mama Madhu.

Profimedia

Ostaja sicer nejasno, zakaj je igralka odstranila možev priimek in pustila le svojega. Oboževalci še niso povsem pomirjeni in slutijo, da nekaj v njenem zakonu ni v redu. 

Profimedia

Chopra in Jonas sta bila na začetku razmerja predmet posmeha zaradi velike starostne razlike. Odkar sta se poročila pred tremi leti, se je na družbenih omrežjih zdelo, da v njunem zakonu cvetijo vrtnice. Zvezo sta začela sredi leta 2017, pevec pa jo je le dva meseca pozneje zaprosil s prstanom, ki ga je izbral v slavni draguljarni Tiffany. Nekateri so se muzali, da sta videti kot mama in sin, a komentarjem nista posvečala pozornosti. Decembra 2018 sta svojo zvezo kronala s poroko.

Profimedia

Poročila sta se v nekdanji kraljevi palači Umaid Bhawad v indijskem mestu Jodpur v Radžastanu pred 250 najbližjimi prijatelji in družinskimi člani, razkošna slovesnost pa je trajala kar tri dni.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta