(FOTO) Slavna lepotica se je oblekla sila nespretno: V majhnem topu je komaj vse ostalo na svojem mestu

D.Ži
10.02.2022 07:51

Sydney Sweeney je sonce zvabilo na plano. Izbrala je zelo zanimivo modno kombinacijo, ki je pritegnila nekaj pogledov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ameriško igralko Sydney Sweeney, ki jo lahko trenutno spremljamo v uspešnici "Euphoria", so opazili, ko je v Los Angelesu uživala v sončnem vremenu. In to v zanimivi modni kombinaciji.

Profimedia

24-letna Sydney je na ulico zakorakala v miniaturnem topu, v katerem je skoraj pokazala več, kot si je želela, zelo do izraza pa je prišel njen bujni dekolte, ki je padel v oči mimoidočim. Zdi se, da ji je takšna modna izbira med sprehajanjem psa le delala težave, saj je morala tudi med sprehodom nenehno paziti, da je vse ostalo na svojem mestu.

Profimedia

Poleg nastopanja v uspešni seriji, v kateri igra promiskuitetno Cassie Howards, se je lepa Sydney na naslovnicah tabloidov znašla tudi zaradi razmerja z lastnikom znane newyorške restavracije Jonathanom Davinom. O tem, da nista zgolj prijatelja, se je začelo govoriti že leta 2018, potem ko so ju skupaj opazili v Los Angelesu na nekem dogodku.

Profimedia

Oba sta kasneje v zadregi trdila, da med njima veje zgolj prijateljski veter. 

Profimedia

Poleg "Euphorie" je svetlolasa igralka nastopila tudi v serijah "Sharp objects", Deklina zgodba, "Heroji" in "Criminal minds", videli pa smo jo tudi v filmu Bilo je nekoč ... v Hollywoodu.

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta