Luštna Domačija

24.05.2021 00:00
Nakup in pokušina LUŠtnega paradižnika. Predstavitev pridelave. Široka izbira pomurskih dobrot.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Domačija Lušt 
Lušt

Vabljeni na LUŠTno domačijo v Renkovce, kjer ponujamo male in velike, sočne in zdrave ter barvite paradižnike. Prav tako boste lahko izbirali med domačimi izdelki lokalnih proizvajalcev in pridelovalcev:

Skozi LUŠTno zgodbo vas popeljejo naše LUŠTne bejbe. Hkrati vam postrežejo še s pokušnjo vseh LUŠTnih paradižnikov, da bo doživetje popolno, pa si lahko privoščite svež paradižnikov sok. Predstavitve z degustacijami potekajo od ponedeljka do sobote, ob 9.00, 11.00, 13.00 in 15.00.

Vljudno vas prosimo, da nas zaradi omejitev predhodno pokličete in si rezervirate termin. Ker degustacije paradižnika pripravimo ob mizah v prostorih LUŠTne domačije, je pogoj za obisk dokazilo o cepljenju, testiranju ali prebolelosti covida-19. Za dodatna pojasnila nas pokličite na 02 572 22 59 ali nam pišite na iztok.rodez@lust.si ali lustna.domacija@lust.si.

Za vse ljubiteljice in ljubitelje LUŠTnega paradižnika je LUŠTne domačije ODPRTA od ponedeljka do sobote, med 8.00 in 17.00. Ob nedeljah in praznikih je LUŠTna domačija ZAPRTA.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.