V ribogojnici Ljubno ob Savinji prišlo do pogina rib

STA, A.L.
15.03.2023 07:28
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Barbara Bradač

Zaradi prekinitve dotoka vode je poginilo približno 300.000 kosov zaroda in 20.000 kosov enoletnih mladic potočne postrvi, so sporočili iz Uprave RS za zaščito in reševanje.

Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Luče so skupaj s člani ribiške družine odstranili del padlih skal in nudili pomoč pri popravilu cevovoda. Poginule ribe bo prevzela veterinarsko higienska služba. Kraj dogodka so si ogledali tudi policisti, so dodali.

Ribiška družina Ljubno ob Savinji ima v upravljanju zgornjesavinjski ribiški okoliš, ki zajema zgornji tok reke Savinje do Grušovelj, vključno z vsemi pritoki in rečicama Lučnico in Ljubnico.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?