(VIDEO) Zbrala 3,6 milijona ogledov: Ženska preizkusila skandinavski način spanja in trdi, da ji je rešil zakon

D.Ži
28.09.2023 09:16

Morda se vam bo njeno početje zdelo povsem običajno, a velik del sveta očitno s partnejem deli eno veliko odejo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Prakso so popularizirali na Danskem, Norveškem in Švedskem.
Profimedia

Vplivnica, ki je preizkusila skandinavsko metodo spanja, pravi, da ji je ta rešila zakon. Severni del Evrope je znan po spektakularnem severnem siju, montažnem pohištvu, vrhunski pop glasbi in po nekaterih najsrečnejših državah na svetu. Očitno so tam odkrili tudi recept za najbolj sproščujoč spanec. Kakšna je torej skandinavska metoda spanja? Ne gre za nekaj zelo zapletenega ali zares novega. Vse se vrti okoli odeje in nekoga, ki jo vso noč vleče na svojo stran. Kar je zoprno, a za to situacijo obstaja rešitev. 

@ericastolmandowdy the Scandinavian sleep method is an absolute game changer. 10/10 recommend ☁️ #scandinaviansleepmethod #danishdesign #danishinterior ♬ original sound - Erica Stolman Dowdy

Prakso so popularizirali na Danskem, Norveškem in Švedskem. Namesto ene velike odeje pari tam uporabljajo dve odeji. TikTokerka Erica Stolman Dowdy je delila videoposnetek o skandinavski metodi spanja in zbrala več kot 3,6 milijona ogledov.

Na posnetku je videti, kako na posteljo polaga sveže rjuhe in dve prešiti odeji, kar pomeni, da ne more priti do situacije, ko bi bilo hkrati enemu prevroče, drugemu pa premrzlo. Glede na to, koliko navdušenih komentarjev se je nabralo pod njeno objavo, se zdi, da večina njenih sledilcev s partnerjem deli eno veliko odejo. 

"Moj mož je iz Nemčije in vedno delava tako, moj najljubši način postiljanja postelje je, da vsako odejo zložim in obrnem na stran", "Ko enkrat začneš spati z dvema odejama, ni več poti nazaj", "To počnemo. Nisem vedel, da ima to početje ime!" je le nekaj komentarjev na TikToku.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta