(VIDEO) Kuhajo in večerjajo na plaži: Zakonca s tremi otroki sta se odločila eno leto živeti v šotoru

D.Ži
20.09.2023 09:30

Petčlanska družina se je odločila preizkusiti bolj enostaven življenjski slog, zdi se, da živijo sanje mnogih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Avstralca Bohannah in Tye Gerritsen sta se odločila za nekonvencionalen življenjski slog. Par namreč s tremi otroki naokoli potuje v prikolici, živi v šotoru in na plaži pripravlja večerjo.

Njuno potovanje se je začelo leta 2018, ko sta začela živeti v karavanu iz leta 1981, poimenovala sta ga "Sunny", in redno objavljati podrobnosti svojega nomadskega načina življenja na družbenih omrežjih. Pred kratkim sta na TikToku objavila video, ki je zbral že skoraj pol milijona ogledov. V njem vidimo, kako trenutno z otroki živita v šotoru na plaži.

@thesimplefolk_ Our favourite kind of dinners ✨ a little more effort required but always worth the reward #campout #dinnerinspo #sunset #kidtok #familylife #childhood #campfire ♬ original sound - bohannah

"Šotor za eno leto - bi to storili?! Po tem poglavju mislim, da lahko skupaj naredimo skoraj vse," sta pripisala videu, preden sta pokazala, kako kuhata večerjo na plaži, ob sončnem zahodu in tabornem ognju.

"Naša najljubša vrsta večerje. Zahteva malo več truda, a je vredno. To je vaša pobuda, da večerjo odnesete na plažo," sta zapisala.

@thesimplefolk_ Crisp Autumn mornings call for a campfire first thing 🔥 #tentlife #familycamping #fyp #uniqloau #childhood #natureschool ♬ Into the Wild - Cartwright

"Pravkar sem našel vajin profil in vajina majhna družina ter življenjski slog so moje sanje, vesel sem, da to obstaja, in hvala, ker to delite z nami," sporoča eden od sledilcev. 

"To je najbolj srčkana in najbolj navdihujoča stvar, kar sem jih videl v zadnjem času", "Otroci bodo imeli lepo in pustolovščin polno otroštvo" in "Čudovito, bravo tebi in tvoji družini" so nekateri izmed številnih komentarjev.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta