male sladkosti življenja

Oven.

Obdobje: 21. 3. - 20. 4.
Vladar: Mars
Element: ogenj
Barva: rdeča
Nasprotno znamenje: Tehtnica
Značilnosti: pogum, tekmovalnost, aktivnost, vitalnost, temperament, močna spolna energija, vodstvene sposobnosti
Poklic: policist, vojak, vodstveni delavec, ekonomist, podjetnik, športnik, trener, mehanik, računalničar

Oven

Začele se bodo nove skrbi in ob njih boste pozabili osebna razočaranja. Včasih je dobro, da ste trmasti, če boste začeli načelom popuščati samo zaradi ljubega miru, ne bo ne miru ne zadovoljstva. Na izletu se bo pokazalo, da zna biti silno nežen.
Ovnom vlada ogenj, zato so znani po svoji neusahljivi energičnosti in progresivnosti. Močni so, ambiciozni, hkrati izrazito nepotrpežljivi. Cilj želijo doseči takoj. Včasih se zaradi velikih sanj obnašajo tudi otročje. Odlično se znajdejo na vodstvenih položajih, podrejenost jim ne leži, saj takrat postanejo trdoglavi in uporniški. Vztrajajo tako dolgo, dokler ne napredujejo. So brezkompromisno iskreni in takšno neposrednost pričakujejo tudi od drugih. V družbi so glavni in zvezde dogodkov. V ljubezni so neposredni in radi prevzemajo pobude. Pogosto so zelo privlačni, a tudi samovšečni.
Logo Bonbon.

Naročite se na brezplačne elektronske novice

Vpišite svoj elektronski naslov in prejmite aktualne novice o modi, zdravju, lepoti ter formi.

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?