male sladkosti življenja

Rak.

Obdobje: 22. 6. - 22. 7.
Vladar: Luna
Element: voda
Barva: bela, modra
Nasprotno znamenje: Kozorog
Značilnosti: zanesljivost, navezanost na dom, občutek za delo z otroci, čustvenost, zaščitništvo, občutljivost, pozornost, konservativnost, nežnost
Poklic: poklici, povezani s skrbjo za ljudi, poučevanje otrok, socialna služba, zdravstvo, gastronomija

Rak

Delate se na vso moč skrivnostni, vendar že vrabci na strehi čivkajo o tem, kar se vam obeta. Težave bodo s šefom in zakonsko polovico, vsaj doma enkrat brzdajte jezik, ker so lahko posledice bolj zoprne kot v službi! Za nos vas bo povlekla mična osebica.
Raki so zelo čustveni, sočutni in pozorni, njihova glavna lastnost pa je, da jih skrbi za druge. Lahko jih je prizadeti, z njimi je potrebno delati v rokavicah. Pogosto so sramežljivi in skrivajo svoja čustva. So družabni, a ne vedno odprti do spoznavanja novih ljudi. Če jim boste zagotovili varno, stabilno okolje, se bodo sprostili in bodo na vaši strani ostali do konca življenja. So dobrosrčni in sočutni, čeprav jim manjka samozavesti. Ko ljubijo, ljubijo z vsem srcem. So nežni, potrpežljivi, a tudi zelo otročji. Težko odpuščajo. Pomembno je, da se ukvarjajo s poklicem, ki ga imajo radi. Radi imajo književnost, zgodovino in delo z otroki.
Logo Bonbon.

Naročite se na brezplačne elektronske novice

Vpišite svoj elektronski naslov in prejmite aktualne novice o modi, zdravju, lepoti ter formi.