Helena Blagne na novi prelomnici: "Našla sem stik s svojim bistvom"

Denis Živčec Denis Živčec
04.01.2021 06:00
Tik prek koncem leta je večno lepa Helena Blagne odprla novo poglavje v življenju in lansirala svojo kozmetično znamko.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nina Vidmar

Nova življenjska prelomnica najbolj markantne med slovenskimi pevkami. Helena Blagne si je drznila narediti korak v neznano, ki pa ji je v resnici precej domače, saj že od nekdaj zelo skrbi za svoj videz. Poguma in svežih idej ji nikoli ni manjkalo, zato je te dni čisto zares predstavila svojo prvo negovalno kremo za obraz. No, dve kremi. Dnevno in nočno.  "Vzporedno s kariero veliko pozornosti namenjam tudi skrbi za videz in si tako zagotavljam dobro počutje, hkrati pa med drugim tudi s tem izkazujem spoštljiv odnos do svojega občinstva. Ker imam občutljivo kožo, sem dolgo iskala kremo, ki bi zares nahranila in osvežila moj obraz. V obdobju, ko sem začela poglobljeno delati na sebi in sem našla stik s svojim bistvom, so me iz podjetja AstraVita prijazno povabili k sodelovanju. Njihov profesionalni pristop in vizija sta me prepričala, da ustvarim revolucionarno kremo in z njo osrečim še druge ženske," pravi Helena.

Kaj želi sporočiti ženskam različnih generacij, ki ob njeni glasbi najdejo vzor tudi v njenem brezčasno mladostnem in zapeljivem videzu? "Prav vsi živimo pestro življenje, koža pa je pri vsem tem ritmu prvi kazalec težav sodobnega sloga življenja in velike preobremenjenosti, zato zahteva skrb in pravo nego. S svojimi izkušnjami želim pomagati tudi drugim ženskam in kakovostna krema je najmanj, kar si moramo privoščiti, saj je to osnova za ustvarjanje sinergije med dobrim počutjem in zadovoljnim videzom, ki blagodejno vpliva na našo samozavest," odvrne. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta