(FOTO) Obleka, o kateri vsi govorijo: Zvezdnica Dosjejev X na zlatih globusih z vzorcem, ki je nekatere šokiral

D.Ži
08.01.2024 13:34

Dobili smo novo ikonično obleko z rdeče preproge. Gillian Anderson je na podelitvi filmskih nagrad nosila kreacijo, ki so jo krasile izvezene nožnice.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Gillian Anderson je na zlatih globusih nosila obleko, ki je pustila najmočnejši vtis. 
Profimedia

Zvezdnica nekdaj nadvse uspešne serije Dosjeji X, igralka Gillian Anderson (55), je na podelitvi zlatih globusov izstopala s svojo nenavadno opravo.

Gillian je na slovesnost prišla v na videz elegantni beli obleki, podrobnejši pogled pa je razkril, da je obleko krasil precej kontroverzen vzorec.

Zdi se, da se igralka stara kot vrhunsko vino. 
Profimedia

Obleko so namreč krasile izvezene nožnice, Gillian je ob prihodu na rdečo preprogo pojasnila svojo modno izbiro.

"Zasnovala jo je Gabriela Hearst in ima vagino. Izbrala sem jo iz več razlogov in zdi se mi, da je primerna," je suvereno pojasnila. Oboževalci ne skrivajo navdušenja.

Golden Globe Awards 2024 - Arrivals. 07 Jan 2024,Image: 835121807, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Pictured: Gillian Anderson
Profimedia

"Obožujem jo", "Ni dovolj dobrih besed, s katerimi bi opisali poplavo vagin na obleki Gillian Anderson", "Kakšna ikona", so le nekateri komentarji z družbenih omrežij.

S to obleko se je Gillian poklonila uspešnici Spolna vzgoja, v kateri je igrala spolno terapevtko in katere zadnjo, četrto sezono so predvajali lani.

Če so bili Scullyjin zaščitni znak v Dosjejih X rdeči lasje, je danes svetlolasa in pri svojih 56 letih vzbuja pozornost s svojim mladostnim videzom, a ne skriva, da redno hodi na obrazne tretmaje.

Na podeltivi, ki so ji nekoč očitali, da zapostavlja ženske, je obleka z nožnicami pomembno sporočilo. 
Profimedia

"Bala sem se, da bodo, ko bom postajala starejša, vedno bolj pozabljali name, da bom postala nevidna. In potem sem se nekega dne zagledala na ekranu in ugotovila, da sem se spremenila. To je bilo šokantno spoznanje, ves dan sem jokala. To je trenutek, ko se mora človek obrniti vase in k drugim vrednotam," je nekoč povedala igralka.

Nežno izvezene nožnice krasijo kreacijo, ki jo je ustvarila Gabriela Hearst.
Profimedia

Gillian ima za sabo dva zakona. Leta 1994 se je poročila z oblikovalcem Clydom Klotzom in skupaj sta dobila hčerko Piper, ločila sta se leta 1997. Med letoma 2004 in 2006 je bila poročena s producentom Julianom Ozannom, z nekdanjim partnerjem Markom Griffithsom, s katerim sta bila v zvezi do leta 2012, ima dva sinova, Oscarja in Felixa. Trenutno ni znano, ali je v zvezi, a slišati je, da naj bi se vrnila k ustvarjalcu serije "The Crown" Petru Morganu, s katerim sta se leta 2020 po štirih letih razmerja razšla.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta