(FOTO) Se še spomnite Scully iz Dosjejev X? 55-letna igralka je bila videti osupljivo!

D.Ži
08.12.2023 10:29

Zdi se, da je Gillian Anderson večna. Po koncu kultne serije 90-ih je zgradila uspešno kariero in v Netflixovi seriji upodobila Margaret Thatcher.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Dana Scully in Fox Mulder, kultna junaka Dosjejev X, sta v 90-ih raziskovala paranormalne pojave. 
Profimedia

Ameriška igralka Gillian Anderson, ki je zaslovela z vlogo Dane Scully v kultni seriji Dosjeji X, je bila ena glavnih zvezd podelitve britanskih modnih nagrad 2023, ki je potekala v londonskem Royal Albert Hallu.

55-letna zvezdnica je za dogodek izbrala glamurozno obleko iz rdečega žameta, ki jo je krasil precej drzen in globok izrez. Gillian je bila v kombinaciji videti osupljivo, svojim oboževalcem pa je v zgodbah na Instagramu, kjer ji sledi kar 2,7 milijona ljudi, pokazala, kako se ureja.

Gillian Anderson je blestela na londonski podelitvi modnih nagrad. 
Profimedia

Z Davidom Duchovnyjem je Gillian v Dosjejih X bila polovica detektivske naveze Foxa Mulderja in Dane Scully. Čeprav sta si lika bila značajsko popolnoma nasprotna, sta se izkazala kot najboljši tandem za reševanje paranormalnih skrivnosti. Serija je imela 218 epizod, po koncu snemanja leta 2002 pa sta Duchovny in Anderson zgradila uspešni igralski karieri.

Gillian Anderson je na pragu 56-ih v vrhunski formi. 
Profimedia

Medtem ko so bili njen zaščitni znak rdeči lasje, je Gillian danes svetlolasa in pri svojih skoraj 56-ih letih vzbuja pozornost z mladostnim videzom, ne skriva, da redno hodi na nego obraza.

Gillian Anderson se je udeležila tudi premiere zadnjih delov Netflixove serije The Crown. 
Profimedia

"Bala sem se, da bodo, ko bom postajala starejša, vedno bolj pozabljali name, da bom postala nevidna. Potem pa sem se nekega dne zagledala na ekranu in ugotovila, da sem se spremenila. To je bilo šokantno spoznanje, ves dan sem jokala. To je bil trenutek, ko se mora človek obrniti vase in poiskati druge vrednote," je nekoč dejala igralka, ki je odigrala vidne vloge v številnih uspešnih serijah in filmih.

Gillian Anderson rada pomaga tudi na humanitarnih dogodkih. 
Profimedia

Gillian ima za sabo dva zakona. Leta 1994 se je poročila z oblikovalcem Clydom Klotzom, skupaj sta dobila hčerko Piper, ločila sta se leta 1997. Med letoma 2004 in 2006 je bila poročena s producentom Julianom Ozannom, z nekdanjim partnerjem Markom Griffithsom, s katerim sta bila v zvezi do leta 2012, ima dva sinova, Oscarja in Felixa.

V seriji The Crown je izjemno prepričljivo odigrala železno lady Margaret Thatcher, nato pa blestela na rdeči preprogi premiere zadnje sezone.
Profimedia

Svoj ljubezenski status trenutno skriva pred javnostjo, a krožijo govorice, da se je vrnila k ustvarjalcu serije "The Crown" Petru Morganu, s katerim sta se leta 2020 po štirih letih razmerja razšla.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta