(FOTO) Jih že nosite? Te hlače bodo spomladi osvojile ženske in moške omare, saj smo v njih videti zares frajersko

D.Ži
07.02.2024 12:43

Če ste ljubitelji (ohlapnih) hlač, potem prihaja vaš čas, saj se bo v naslednjih mesecih vse vrtelo okoli brezčasno lepega modela.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tudi na moških so črtaste hlače videti izjemno šik.  
Profimedia

Preden skočimo v poletje, polno bombaža in lanu, nas čaka letni čas, ki po mnenju mnogih omogoča največ modnega eksperimentiranja. Pomlad.

O trendih za prihajajoče modno obdobje se že veliko govori in če ste ljubitelji hlač, vas bo morda zanimal model, ki bo po mnenju modnih poznavalcev prava uspešnica in prinaša pridih elegance v vseh kombinacijah.

To so črtaste hlače.

Kot pojasnjujejo modni poznavalci, črtaste hlače naredijo vsakodnevne oprave uglajene, zato so idealna izbira za v službo. Odlično so lahko videti že v kombinaciji s pleteninami, spomladi pa jim bodo popoln par jakne in brezrokavniki.

S črtastimi hlačami zlahka ustvarimo eleganten videz.  
Profimedia

Poleg službe jih lahko nosite tudi ob drugih priložnostih. Omogočajo preprosto preigravanje modnih izidov in če v svoji omari še nimate črtastega modela, je čas za brskanje po prodajalnah in spletnih butikih.

Na milanskem modnem tednu smo jih v svetli različici videli kot del kolekcije Emporio Armani. 
Profimedia

Črtaste hlače, ki bodo osvojile tudi moške omare, so že zdaj prava uspešnica na družbenih omrežjih, kjer jih nosijo modni vplivneži in vplivnice.

Ohlapne črtaste hlače, letos skoraj obvezen kos v omarah modno ozaveščenih moških
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta