(VIDEO) Slavje brez zadržkov: Italijanska navijačica celemu svetu pokazala oprsje

D.Ži
12.07.2021 13:00
Za Italijani je neprespana noč brez obžalovanj, razuma in očitno tudi brez nedrca.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
epa

Italijani so v finalu evropskega nogometnega prvenstva premagali Angleže in postali prvaki stare celine. Kar je seveda pri naših zahodnih sosedih v hipu sprožilo množično slavje, ki se je iz dnevnih sob preselilo tudi na ulice. Množična rajanja, proslavljanja niso zajela samo navijačev na Wembleyu in pred njim, temveč tudi širom Italije. Nekatere je evforija povsem prevzela, kar dokazuje nenavaden posnetek. 

Na njem vidim atraktivno mlado navijačico, ki med vožnjo z avtomobilom radodarno razkazuje golo oprsje. Ni znano, kako ji je ime, niti v katerem mestu je izvajala svojo ekshibicionistično točko, so pa italijanski mediji potrdili, da gre za Italijo in da je posnetek nastal po tekmi. 

epa

Tisoči so finalno tekmo spremljali na velikih zaslonih v pokoronsko prebujenem Rimu, celo pred Kolosejem in na trgu Piazza del Popolo, pa tudi po drugih mestih in vaseh. Avtomobili, odeti v italijansko trobojnico, so trobili po ulicah, prižigali so se ognjemeti, slavje je ponekod trajalo do jutra. Italijani so tako v nov dan vstopili nenaspani, a ponosni in zadovoljni. 

epa
epa
epa
epa
epa
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta