(VIDEO) Klemen Slakonja (v tesni obleki) zdaj upodobil tudi Melanio Trump

K. Š.
12.01.2020 14:09

Znano je, da je imitator Klemen Slakonja kot kakšen kameleon - prelevi se lahko skorajda v vsako vlogo. Tokrat je v zabavnem videoposnetku uspešno upodobil Melanio Trump.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Klemen Slakonja v preobleki Melanie Trump
Youtube

Posnetek, ki ga je objavil na YouTubu, je predhodno napovedal tudi s fotografijo sebe v beli oprijeti obleki, na kateri reže slovensko potico. Oprijeta obleka se mu fenomenalno prilega, stas bi mu morda lahko zavidala tudi resnična Melania Trump. Na družbenih omrežjih je "Melanijin govor" sicer opisal kot njen "edini govor o svoji domovini Sloveniji", s tem pa ji posredno namignil, da bi lahko Slovenijo morda pogosteje omenila.
"Rojena in vzgojena sem bila v Sloveniji, to je mala, lepa, nekoč komunistična država," Slakonja v Melanijini preobleki opisuje Slovenijo, pri tem pa - čeprav govori v angleščini - vešče poudarja slovanske r-je, le besedo "Sevnica" izgovori z naglasom, kakršnega imajo tamkajšnji domačini. 
{embed_youtube}https://youtu.be/OHEPzEKTcss{/embed_youtube}
Po njeni zaslugi ima danes Sevnica tri turistične znamenitosti - Melanijino rojstno hišo, torto "Melania" in celo istoimensko pito - v videu pripoveduje preoblečeni Slakonja. 
Javnosti je Slakonja sicer dobro znan kot imitator številnih svetovnih osebnostih. V preteklosti je med drugim upodobil tudi ameriškega predsednika Donalda Trumpa, pa Vladimirja Putina in Angelo Merkel, decembru pa je postregel celo z imitacijo Luke Dončića.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta