(VIDEO) Influenserka z navodili, kako posneti popolno fotografijo, četudi se nimate z ničemer za pohvaliti

A.L.
11.02.2020 11:36

Influenserka je pripravila navodila, s katerimi lahko vsak posname popolno fotografijo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Več kot 71.000 ljudi na Instagramu spremlja influenserko in novinarko Danae Mercer, ki svoje sledilce rada opomni, da to, kar vidijo na družbenih omrežjih, v večini primerov ne ustreza realnemu življenju. To je dokazala tudi s posnetkom, na katerem je najprej pokazala, kako je njen trebuh videti v resnici, nato pa še, kako narediti pozo, v kateri je lahko vsak videti kot maneken. Mercerjeva razkriva, da je za pozo, ki daje popolno postavo, potreben poseben položaj kolka, ena noga mora stati čez drugo, trebuh je potrebno povleči navznoter, za nekaj sekund, kolikor traja fotografiranje, pa stopiti tudi na prste.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B8TrzjPJy0g/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Da je na družbenih omrežjih marsikaj zlagano, Danae Mercer dokazuje še z enim posnetkom. S tem se je lotila dokazovanja, kako vplivneži dosegajo videz popolne zadnjice, kljub temu da se v resnici z njo ne morejo ravno pohvaliti. Pripravila je šest točk, s katerimi doseči manekenski videz.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B78ajF4JVx8/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Torej, za fotografijo morate kameri kazati hrbet, zgornji del telesa obrniti tako, da kamero gledate preko ramena, roko pa postavite na bok. Zadnjico je potrebno močno stisniti, pri tem pa zadeti kot, ki vas bo prikazal v najboljši luči. To še ni vse. Trebuh močno stisnite in pri tem poskusite napeti še trebušne mišice, fotoaparat pa postavite pod zadnjico, tako bo namreč izgledala večja. Ko izpolnite vse pogoje, bosta vaša postava in zadnjica videti popolno, nekaj sekund boste nadvse zadovoljni, sledilci bodo vzhičeni, vaše življenje pa bo še naprej enako povprečno, kot je bilo doslej. 

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta