To so nebesna znamenja, ki bodo v letu 2021 najbolj nesrečna

D.Ži
07.01.2021 11:27
Če gre verjeti nekaterim astrološkim napovedim, se nekaterim v naslednjih mesecih ne piše prav dobro.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ob vsakem začetku leta se sprašujemo, kakšno bo. Bomo pripravljeni na vse izzive, ki jih bo prineslo? Najbrž ne, a če verjamemo astrološkim napovedim, potem so med nami ljudje, rojeni v nebesnih znamenjih, ki jim je naslednjih 12 mesecev manj naklonjenih od drugih. Pri tem velja seveda še enkrat opomniti, da gre le za ugibanja nekaterih astrologov, ki se ukvarjajo s horoskopi.

Dvojčka

To znamenje ima lažno mirno stran. Dvojčki se hitro razjezijo in pokažejo pravi obraz in prav zaradi svoje temne plati bodo v letu 2021 imeli veliko težav. Ne bodo mogli nadzorovati jeze in naredili bodo veliko napak. 

Raki

Sreča jih ne spremlja prav zelo, zato bo večina njihovih načrtov ostala neuresničenih. Doživeli bodo nepričakovano izdajo bližnje osebe in nato bo vse skupaj šlo le še po bregu navzdol.

Profimedia

Kozorogi

Mučno bo, predvsem zaradi denarja. Nekateri se bodo zatekli k igram na srečo in tako poskušali rešiti svojo finančno godljo, a to bo ena najslabših odločitev, saj sreča ne bo na njihovi strani. Na silo do sreče ne bodo prišli.

Vodnarji

Zapleteni ljubezenski odnosi bodo njihova šibka točka. Želijo si iskrene ljubezni, a ta ne bo dolgo trajala. Spoznali bodo nekaj povsem napačnih partnerjev, kljub temu, da se zavedajo svoje nesrečne roke pri izbiri. 

Ribe

Vsi jih doživljajo kot mehke in nespretne, kar se bo v naslednjih mesecih še okrepilo. Niti sami pripadniki tega znamenja ne bodo mogli verjeti, kako izjemno smolo imajo. Sreča jih v letu 2021 ne bo spremljala. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta