Ta štiri astrološka znamenja so v postelji enostavno fantastična. Ste med njimi vi ali vaš partner?

Za. B.
14.08.2020 14:47

Katera znamenja sodijo med tista, ki so med rjuhami preprosto najboljša? Čeprav vsak od nas v rokavu skriva kakšnega "asa", je pri nekaterih uspeh zapisan v zvezdah.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nebesna znamenja o naših vrlinah (in pomanjkljivostih) povedo veliko. Strokovnjaki so zdaj razkrili štiri znamenja, ki so najbolj erotična in divja v postelji. Če uspete ujeti takšnega človeka, v spalnici ne bo nikoli dolgočasno, zaigrani orgazmi pa bodo končno stvar preteklosti. 
Lev
Njegov vladar je Sonce, zato je jasno, da so levi ognjeni v postelji. Ker niso sramežljivi, so pripravljeni poskusiti vse, kar ponuja življenje, spolnost pa ni nobena izjema. Ne bodite presenečeni niti, če bodo med akcijo iz torbe izvlekli kamero in z njo ovekovečili vroče trenutke. Vedno so razpoloženi za igro in radi eksperimentirajo - z levi ne morete zgrešiti. 
Škorpijon
Znani so po svoji spolni spretnosti. Tako kot levi so pripravljeni eksperimentirati in pogosto fantazirajo o tem, kako bi kar najhitreje ujeli tistega, ki jim je ukradel pogled. Ljubijo seks na javnih mestih, do spolnih igračk pa so zadržani. 
Dvojčki
Njihova domišljija je umazana, zato ne bodite šokirani, če vam bo - medtem ko ste v službi ali na kosilu - na telefon "priletelo" vroče sporočilo ali celo razgaljena fotografija. Obenem se pripravite na različne scenarije v postelji (od srečanja z zdravnikom in medicinsko sestro do druženja s porednim dekletom, ki nima denarja, da bi sama plačala najemnino). 
Devica
Ime tega astrološkega znamenja vsekakor zavaja, saj so device - zaradi svoje ljubezni do spolnosti - le redko device. Ker so ljudje v tem znamenju izjemno strastni, se jih ne boste naveličali. Le pazite, da vam ne uidejo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta