Telekomunikacijski paketi brez pasti

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
28.05.2021 10:13
Kakšnih pasti, vprašate. No, brez vezav, takšni, s katerimi ste svobodni, pa seveda tudi zelo zadovoljni.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Shutterstock

Telekomunikacijski ponudnik A1 Slovenija se je odločil za drzen korak, s katerim namerava pridobiti številne nove uporabnike. Za razliko od ustaljene prakse dveletne vezave novih naročnikov za takšno ali drugačno ugodnost (beri: popust), je uvedel kar se da pregledno ponudbo ter enotno in ugodno ceno.

Ponudba je namenjena predvsem uporabnikom, ki cenijo brezskrbnost in fleksibilnost. Vsi paketi so namreč dostopni brez vezave, še več, prehodi med paketi – če se npr. spremenijo potrebe uporabnika – so brezplačni. Da ne kupujete mačka v žaklju, se lahko prepričate na lastne oči – prekinitev naročniškega razmerja v prvih 3 mesecih je prav tako brezplačna.

TV in internet po meri gospodinjstev

Nova ponudba paketov A1 Net+TV s fleksibilno TV-shemo omogoča prilagoditev televizijskih vsebin potrebam uporabnika oziroma gospodinjstva. Osnovni paket Net+TV S tako za 29,99€ ponuja več kot 110 televizijskih programov, paket A1 Net+TV M nudi več kot 190 televizijskih programov po ceni 34,99 €, paket A1 Net+TV L pa več kot 240 televizijskih kanalov, vključeno pa ima tudi funkcijo ogleda za nazaj z do 7-dnevnim časovnim zamikom po ceni 44,99 € (časovni zamik je sicer na voljo tudi na ostalih paketih, a ob doplačilu 3€/mesec). Poleg tega je vsakemu paketu »priloženih« še nekaj t. i. TV-točk, ki jih lahko naročnik porabi za izbiro ene ali več dodatnih tematsko popredalčkanih TV-shem. Seveda ne manjkajo niti spletne videoteke HBO GO, VOYO ter storitev NBA League Pass, le da so te na voljo za doplačilo.

Shutterstock

Tudi hitrosti dostopa do interneta niso od muh, nasprotno, so ene najvišjih na trgu, tako na optičnem omrežju kot povezavah xDSL. Že osnovni paket S vsebuje solidno hiter internet, in sicer do 20/1 Mbit/s v primeru xDSL ter pohvalnih 100/20 Mbit/s v primeru optike, paket M pa podvoji hitrost internetnega dostopa na optičnem omrežju (na xDSL tehnologiji pa do 30/5 Mbit/s), medtem ko v paketu L internet že »leti« do 350/40 Mbit/s (na optiki). Za najbolj optimalno internetno izkušnjo A1 Slovenija nudi tudi nov, vrhunski modem Fritzbox, za doplačilo pa je na voljo še dodaten dvig hitrosti interneta za najbolj zahtevna gospodinjstva z veliko napravami in uporabniki – vse do hitrosti 500/100 Mbit/s.

Shutterstock

V A1 Slovenija niso pozabili niti na tiste, ki zaradi slabše infrastrukture ne morejo spremljati bogatih TV-vsebin, zato so našli praktično rešitev. Ta deluje prek mobilnega omrežja, paketi pa slišijo na ime A1 Brezžični net + TV. V kombinaciji z internetnim dostopom je tako možno spremljati televizijo s shemo z do 150 kanali.

Spoznajte A1 Xplore TV

Shutterstock

Omeniti velja še televizijsko rešitev A1 Xplore TV, ki ponuja popolnoma prenovljeno izkušnjo gledanja televizije. Popolnoma prenovljen TV-vmesnik odlikujejo nov priporočilni sistem vsebin, iskalnik, snemalnik priljubljenih serij in samodejno prilagajanje kakovosti TV-programov. Poleg televizije v živo uporabnike v videoteki čaka več kot 10.000 filmov in serij in aplikacije uveljavljenih ponudnikov spletnih vsebin na zahtevo. S pomočjo aplikacije A1 Xplore TV Go lahko uporabniki vsebine prenesejo na ostale pametne naprave in vsebine sočasno gledajo na kar šestih zaslonih hkrati.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.