Ta 3 nebesna znamenja bodo spomladi spoznala največjo ljubezen svojega življenja

01.03.2021 10:15
Letos bodo nekateri ljudje končno spoznali svojo sorodno dušo. No, morda bo pa ta duša našla njih in ne obratno, kakor so se zmotno nadejali v zadnjih letih. Vsaj če verjamemo astrološkim napovedim.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ribi

Ljudje, rojeni v tem nebesnem znamenju, bodo to pomlad v ljubezni imeli največ sreče. Z začetkom najbolj romantičnega dela leta se bo razcvetelo tudi njihovo ljubezensko življenje. Prav mogoče je, da se bodo zbližali z nekom, ki jim je že pri srcu, ali pa bodo obnovili staro ljubezen. Najbolje jim kaže z biki, raki, škorpijoni in kozorogi. Obeta se globoka ljubezen, ki so si jo tako dolgo želeli, izključena ni niti poroka. 

Profimedia

Kozorog

Gre za ljudi, ki so družini zelo predani. Že dolgo sanjarijo o svojem malem družinskem gnezdu. Želja se jim bo to pomlad morda čisto zares uresničila. Samski kozorogi bodo spoznali osebo, s katero si bodo želeli ostati do konca življenja. Tisti, ki so že v zvezi, bodo začutili, da odnos postaja globlji in resnejši. S partnerjem se bodo bolje povezali in tako ljubezen dvignili na novo raven. Nasploh jih čaka veliko pustolovščin, nekatere pa celo selitev v tujino, kamor jih bodo popeljali metuljčki v trebuhu. Najbolje jim kaže z biki, devicami, škorpijoni, devicami in ribami. 

Profimedia

Tehtnica

Po težkem obdobju, zlasti v ljubezni, bodo tehtnice končno prišle na svoj račun. Končno se bo njihovo razburkano ljubezensko morje malce umirilo. Možno je, da jih bo končno našla sorodna duša, prav tista, ki so jo sami tako dolgo iskali. Prihaja nekdo, s komer si bodo ljudje, rojeni v znamenju tehtnice, želeli dočakati starost. Strast bo velika in morda okronana s poroko. Zveze, ki že prej niso delovale, bodo to pomlad dokončno razpadle in naredile prostor novi ljubezni. Najbolje jim kaže z dvojčki, vodnarji, strelci, levi in vodnarji. Če se zaljubijo v leva, bo iz tega nastala najbolj usodna ljubezenska zgodba njihovega življenja. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta