Strokovnjakinja za spolnost: Moški se osredotočajo na velikost svojega uda, a to ni zares potrebno

D.Ži
20.08.2020 10:30

Obsežna študija je zajela več kot 15.000 moških in pokazala, koliko jih je v resnici v hlačah.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Navkljub splošnemu prepričanju moški z velikim spolnim organom niso sanje vsake ženske. Tako vsaj trdi avstralska spolna strokovnjakinja Nadia Bokody. Ta velik penis primerja z ženskimi čevlji z visoko peto. Višja kot je peta, težje je v njih hoditi. Pravi, da se zaveda, da obsedenost z velikim penisom obstaja že od nekdaj, a da je neutemeljena.  
"Celo lik iz priljubljene televizijske komedije, George Constanza iz Seinfelda, ni mogel ubežati pritisku in je izmeril dolžino svojega spolovila," piše Bokodyjeva. V nepozabnem delu Jerryjeva nova punca ni mogla zadržati smeha, ko je videla njegov penis. Kasneje se je branil, da je bil žrtev krčenja. Šala je očitna: mali penisi pripadajo patetičnim, neseksapilnim moškim, ki so vredni posmeha. Dodaja, da je vsem jasno, da lahko moškega najbolj simbolično kastriramo s šalami o mikropenisu. Medtem ko so moški še naprej izrazito osredotočeni na velikost spolovila, je raziskava pokazala, da razpolagajo z zelo podobno opremo. Obširna analiza, ki je povezala podatke sedemnajstih študij z več kot 15.000 moškimi, je pokazala, da je povprečen penis dolg okoli 13 centimetrov, odstopanja so le nekajcentimetrska in veljajo za približno 80 odstotkov moških.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta