Kot igla v kopici sena: Kratke izpovedi žensk, ki so doživele zares majhen penis

D.Ži
30.06.2020 09:50

Vsak centimeter šteje. Ni vse v dolžini, pomembna je tudi samozavest, a na dolgi rok bo mikro situacija v postelji terjala kar nekaj truda.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Čeprav se znanstveniki ne morejo poenotiti okoli tega, koliko centimetrov naj bi bila povprečna dolžina penisa odraslega moškega, je nekako splošno sprejeto dejstvo, da naj bi povprečen moški ponos v erekciji meril 13,5 centimetra. Manjši od sedmih centimetrov veljajo za tako imenovane mikropenise. Kako je imeti spolne odnose z moškim, ki ima mikropenis, so razkrile bralke portala BuzzFeed. Takšne so njihove izkušnje. 
1. Kralj vzdržljivosti
"Bila sem v zvezi s tipom, ki je imel mikropenis in v postelji je bil fantastičen, zato z dolžino nisva imela težav. Hitro sva se naučila, kateri položaji se najbolje prilegajo njegovim dimenzijam. Bil je zelo vzdržljiv in seksala sva dolge ure. Mislim, da je bil najboljši ljubimec, ki sem ga kdaj imela."

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta