Seznam dejstev: Kar bi moški morali vedeti o ženskah, a ne vedo

A.L.
08.11.2019 09:19

Iz razlogov, ki jih poznajo le oni, moški ženske nemalokrat dojemajo kot mistična, celo malce nerazumljena bitja. A stvari so v resnici povsem preproste. Portal YourTango je pripravil seznam dejstev, ki bi jih moški morali vedeti o predstavnicah nežnejšega spola.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Zdi se, da moški včasih težko razumejo, da so lahko z ženskami le prijatelji. Še več, to je nekaj povsem normalnega. Prijateljstvo ni nekaj, kamor prideš in greš, zato je dobro, da to razumejo tudi moški, piše portal YourTango. Ta dodaja tudi, da v kolikor morate ženski razlagati in dokazovati, da ste dober moški, to najbrž niste. Ženska zna sama oceniti, kakšni ste.
Portal, ki je sestavljal seznam, pripadnikom moškega spola svetuje tudi, da ženskam ne pošiljajo fotografij spolnih udov, prav tako so pomembna vaša dejanja na prvem zmenku. V kolikor ženska prvo povabilo domov zavrne, nikar ne vztrajajte in je ne prepričujte, da je ne rabi skrbeti za svojo varnost.

Mišice niso dovolj

Seznam še zdaleč ni končan. Po mnenju ustvarjalcev s portala YourTango je pomembno, da moški vedo, da šale o posilstvu nikakor niso zabavne. In tudi, da se ženske oblačijo le zase in ne za moškega, pravijo na portalu. Nase nadenejo oblačila, v katerih se počutijo dobro.
Če moški stavijo na svoje mišice, je to napaka. Vsaka ženska ne mara izklesanih mišic, zato popolna postava ne bo dovolj, da jo očarate. In še - če ženska ovinkari in zavlačuje z odgovorom ali priznanjem, da ji niste všeč, to počne predvsem zato, ker se boji moške reakcije. Skoraj vsaka ženska je namreč že kdaj doživela izbruh ljubosumnega moškega in jasno je, da si tega ne želi vnovič.
Pomembno je, da moški prenehajo z mišljenjem, da ženske želijo le denar, in predpostavljati, da se želijo poročiti, imeti otroke in biti gospodinje. Nemogoče je posploševati in vse metati v isti koš. In še za konec - zapomnite si, da so ženske podobne moškim. Vsi smo ljudje, imamo svoja občutja in čustva, različne interese, v življenju pa se nam dogajajo podobne stvari. Zato je čas, da moški prenehajo z mišljenjem, da so ženske kaj drugačne le zato, ker so - ženske.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta