Namastite purana: 6 prazničnih posteljnih položajev, ob katerih boste zaslišali kraguljčke

D.Ži
27.12.2021 10:20

Če živite sami s partnerjem, so letošnji prazniki idealni za preizkušanje novih spolnih položajev, ki so jih navdihnili božični motivi. Odprite se novi izkušnji in odkrijte novo dimenzijo decembra. Zelo praznična so tudi imena položajev.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Medenjak

Naj se moški 'preoblikuje' v medenjakastega možička in stoji tako, da drži roke navzdol, v višini bokov, kot lutka. Ženska se nato namesti spredaj in opravi vse delo, saj se lutka, kakopak, ne more premikati.

Rolada

Nič ni hujšega, kot se po božični večerji počutiti nabasanega s hrano, hkrati pa si tudi malce pohoten. S partnerjem se "zarolajta" v odejo in doživita najbolj leni in najpočasnejši seks v življenju. Kdo ve, morda bosta celo pokurila nekaj malega kalorij. Položaj so za Metro.co.uk priporočali strokovnjaki spletne strani Datingroo.

Snežna krogla

To je samo za moške, ki se samozadovoljujejo, do vrhunca pa se lahko pripeljejo med kopanjem v kadi. Lezite v penečo kopel in se lotite dela. Pravijo, da bo peneča voda videti kot snežna krogla. Kako domiselno! Pozneje se obvezno oprhajte.

Namastite purana

Ne dovolite, da se med prazniki zabava samo puran. Naoljita se s partnerjem in uživajte v spolzkem seksu. Izbereta lahko tudi užitno barvo za telo in malce začinita akcijo. 

Profimedia

Božičkove sani

To velja za tiste, ki živijo v nekoliko večjih in spolno bolj odprtih gospodinjstvih. Ker gre za skupinsko akcijo, jo strokovnjaki priporočajo za pandemično malo bolj stabilne čase. Udeleženci skupinske spolne zabave - naj jih bo liho število - morajo stati na vseh štirih v parih, podobno kot stojijo severni jeleni pred Božičkovo vprego. Tisti od zadaj nato oralno zadovoljujejo tiste, ki stojijo spredaj, medtem ko udeleženec brez para prodre v zadnjega v vrsti. Da bo vse skupaj še bolj v duhu vprege, lahko v igro vključite bič. 

Profimedia

Zavijanje daril

Igrajta se med zavijanjem daril. Uporabite ovojni trak in se zvežita ter se nato prepustita nebrzdanim strastem. Pazite le, da traku ne zategnete preveč, saj se ne želita poškodovati. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta