(INTERVJU) Vili Ravnjak: "Vse skupaj je res čudežno!"

Maja Furman Maja Furman
06.07.2020 08:45

V živo z regresoterapevtom, duhovnim učiteljem in dramaturgom Vilijem Ravnjakom o tem, zakaj je dobro, da poznamo svoje inkarnacije.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Vili Ravnjak: "Mnoge zanima usoda, zakaj se je določen boleč dogodek moral zgoditi, zakaj imajo v življenju toliko smole, zakaj jim je neka oseba storila toliko zla, pa zato nikoli ni bila z ničimer kaznovana." 
Osebni Arhiv

Na avgustovskem Večeru v živo bomo govorili o reinkarnaciji. "Ta je po definiciji verski nauk ali filozofsko prepričanje, po katerem se po smrti znova rodimo v zemeljski svet in tu nadaljujemo življenje. Reinkarnacijske ideje so vgrajene v temelje številnih religij, najizraziteje v hinduizem in budizem, prisotne so bile tudi v zgodnjem krščanstvu," pojasni sogovornik in gost dogodka, regresoterapevt, duhovni učitelj in dramaturg Vili Ravnjak.
Kateri del nas se reinkarnira oziroma kaj je tisto, kar prenašamo iz življenja v življenje?
"To, kar prenašamo iz enega v drugo življenje, je spominski zapis naših življenjskih izkušenj. Ko v trenutku smrti telo in osebnost razpadeta ter se potopita v kozmično morje energije in zavesti, se na določenih perifernih energijskih diskih spomin človekovega življenja ohrani. Po določenem času se iz kozmične zavesti znova prebudi individualna zavest (v večini duhovnih tradicij se imenuje duša) in ta pritegne nekdanji spomin oziroma informacijski zapis, iz katerega začne nastajati zametek bodočega življenja; kakšno to bo, je odvisno od tega, kakšna življenjska izkustva smo si nabrali v preteklosti, povedano drugače, kakšno karmo smo si ustvarili s svojimi dejanji."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta