Reveži, ki vedno znova nasankajo: To je najbolj naivno nebesno znamenje

D.Ži
26.01.2021 11:28
Cena tega, da verjameš v človeško dobroto, je včasih zelo visoka.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Med nami so ljudje, ki so sicer dobri po srcu, a tako zelo naivni, da vedno znova padejo na nos, kljub najboljšim namenom. Če verjamemo astrologom, so to večinoma tisti, ki so rojeni v nebesnem znamenju rob. 

Profimediaa

Ribe pogosto živijo v svojem skrivnostnem svetu, v katerem vlada njihova bogata domišljija, pri soočanju z neizprosno in pogosto tudi zelo kruto resničnostjo pa so nerodni in življenje v sodobnem svetu jim ne gre prav dobro od rok. Da bi jim bilo lažje, pogosto čutijo potrebo po popolnem ignoriranju težav in mračnih stvarni življenja, zato so ribe tudi zelo naivne. 

Profimedia

Nasedejo laskanju in prijaznim besedam, verjamejo v to, da so ljudje v svojem bistvu dobri. Hitro jih zvabimo v svojo past, saj le težko dojamejo, da ima nekdo z njimi slabe namene. Zelo pomembno je, da se v življenju obdajo z dobronamernimi ljudmi, saj bi jih sicer njihova naivnost lahko drago stala. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta