(FOTO) Popolna polomija: Hrvaška misica z avtobusom potovala na evropski izbor, a do tja ni prispela

D.Ži
22.06.2021 12:25
Lepa Ivona Vuković bo na svoj veliki trenutek morala še malo počakati.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ivona Vuković iz hrvaškega Sinja bi morala tekmovati na izboru za mis Evrope. Odpravila se je z avtobusom iz Splita proti Dunaju, ki naj bi gostil prireditev, a se je morala na pol poti obrniti proti domu. "Na Dunaj bi morali v četrtek zjutraj, a sem medtem dobila sporočilo, da so izbor odpovedali in da se zaradi tehničnih težav vračamo domov," je lepa komercialistka povedala za Slobodno Dalmacijo. 

Izbor bi moral potekati 19. junija, a so ga v zadnjem hipu odpovedali, saj podjetje, zadolženo za opremo, ozvočenje in osvetljavo ni dobilo delovnega dovoljenja. 

"Podjetje, ki dela osvetlitev in ostale tehnične reči, je iz Srbije in bili so dogovorjeni, da oprema lahko pride do Avstrije. Avstrija je dogodek odobrila, četudi organizator ni iz Avstrije," je za Slobodno Dalmacijo povedal Damir Puhalović, lastnik agencije Royal Models, ki zastopa kandidatko.

"Organizatorji pravijo, da bodo povrnili vse potne stroške, saj je nekaj ljudi ostalo na pol poti. Vse bodo prestavili za mesec, dva, dokler se situacija ne uredi," še pravi Ivona. Vukovićeva je ena od 48-ih lepotic, izbranih za tekmovanje.


Prijavilo se jih je okoli sto. Osvojila je že več naslovov, med drugim je bila hrvaški obraz leta, naj model Hrvaške, pa mis Adriatic in še kaj. Dobila je tudi delovno ponudba s Kitajske, a je zaradi pandemije ni mogla sprejeti. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta