(FOTO) Srbkinja je zaljubljena v Cristiana Ronalda: "Rada bi z njim imela afero"

D.Ži
02.04.2021 09:50
Biljana Dragaš nogometnemu zvezdniku sledi na vsakem koraku. Tu in tam se z njim celo fotografira.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Srbkinja Biljana Dragaš iz Novega Sada obožuje Cristiana Ronalda. Spoznala ga je pred dvema letoma, priložnost za srečanje je imela tudi minuli teden, ko se je portugalska reprezentanca nahajala v Srbiji. Tekma za svetovno prvenstvo 2022, ki ga bo gostil Katar, se je končala z 2:2. Slavni nogometaš je tudi tokrat našel čas za fotografiranje s svojo veliko oboževalko.

"Pričakala sem ga na letališču. Ko sem ga zagledala v avtobusu, sva komunicirala z rokami. Želela sem vstopiti v avtobus in mu to tudi nakazala, a je odvrnil, da je to nemogoče izvesti. Želela sem priti do njega," je Biljana povedala za Kurir. Ronaldu sledi, kjer je to le mogoče, vodi celo spletno stran, ki mu je posvečena. Prvič ga je v živo srečala v Budimpešti, nato še v Torinu. Videla sta se že tolikokrat, da si jo je zapomnil.

"Zaljubljena sem vanj, verjetno je to že dojel. Rada bi imela afero z njim. Izgleda kot pravi moški, poln pozitivne energije. Všeč mi je, kako hodi, kako pristopi. Možat je in všeč mi je vsak njegov gib. Všeč mi je tudi, ker na igrišču pusti svoje srce," pravi. Trdi, da med njima obstaja neka oblika komunikacije, a da o tem ne želi govoriti. Zaradi njega bi bil pripravljena tudi menjati državo, saj njeno telo, vsakič ko ga zagleda, začne drhteti. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta