(FOTO in VIDEO) Novinar med javljanjem v živo pozabil obleči hlače. To je njegov odziv ...

A.L.
30.04.2020 18:11

Ameriški novinar ni prvi, ki se mu je v času epidemije koronavirusa, ko delo poteka nekoliko drugače, zgodil neprijeten spodrsljaj.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

V času epidemije koronavirusa tudi delo novinarjev poteka nekoliko drugače. Po spletu tu in tam zaokrožijo posnetki in fotografije spodrsljajev, ki se jim dogajajo. Ameriška novinarka je, denimo, pred dnevi med javljanjem v živo v domači kopalnici demonstrirala, kako si ostriči lase in pri tem zraven posnela svojega moža, kako se tušira. Pa španski novinar Alfonso Merlos, ki se je znašel v precejšnji zagati, potem ko se je sredi njegovega javljanja v živo mimo njegovega hrbta sprehodila gola ženska, ki ni njegovo dekle.
Zdaj je v središču pozornosti tudi Will Reeve, novinar priljubljene oddaje Good Morning America, ki med javljanjem v živo ni nosil hlač. Novinar je razpravljal o tem, kako bodo tamkajšnje lekarne kmalu začele s pomočjo dronov dostavljati zdravila na recept. A mnogo bolj, kot vsebina pogovora, je pozornost gledalcev vzbudila njegova modna oprava. Reeve je za tokratno javljanje izbral modro srajco in eleganten suknjič, pri tem pa pozabil, da lahko kljub temu, da se javlja od doma, kamera ujame tudi kaj več kot le zgornji del telesa.
{twitter}https://twitter.com/ReeveWill/status/1255141549450473473{/twitter}
Will Reev se je na dogodek že odzval in se na Twitterju pošalil, da se je ljudem pokazal na najbolj zabaven možen način. Kasneje naj bi poskušal ljudi prepričati tudi, da je v resnici nosil kratke hlače in ne spodnjic, a verjel mu je le malokdo.
{embed_youtube}https://youtu.be/MZwWZy1LM8c{/embed_youtube}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta