Najbolj lačna diva prihaja v našo bližino: Rada bi se spet počutila močno, privlačno, lepo in seksi

Denis Živčec Denis Živčec
05.10.2019 05:02

Kakorkoli nas že poskuša prepričati, da še nikoli ni bila bolj srečna v življenju, se ne moremo znebiti občutka, da tukaj nekaj ni povsem v redu. Četudi bi si želeli, da bi bilo, saj je ena najbolj nadarjenih, simpatičnih in priljubljenih pevk v zgodovini.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

A rdeče luči utripajo in le še kak zares neumen tračarski portal zapiše, da se je "postavna Celine Dion odpravila na turnejo". Pri čemer je pogled na eno najbogatejših glasbenic preprosto skrb vzbujajoč. Kost in koža. Ter čudaški ekstravagantni modni slog, s katerim zadnje mesece priteguje veliko pozornosti iz napačnih razlogov. Diva je pri svojih 51 letih in več kot 700 milijonih dolarjev bogastva videti preprosto lačna, bolna in čudaška. Res je, njeni intervjuji še nikoli niso bili bolj zabavni in navihani, a kaj, ko se vsi drugi ukvarjajo le z njenim močno upadlim obrazom in štrlečimi kostmi. Zdi se, da Celine Dion ni jedla kosila. Še nikoli. A za njo so težka leta in lahko smo le hvaležni, da se ji s kariero sploh še ljubi ukvarjati. Kljub naslovnicam o domnevni anoreksiji in drugih boleznih, ki jih domnevno skriva.
​In prihaja v našo bližino; 5. junija 2020 se bo v sklopu aktualne turneje, na kateri predstavlja album Courage, ustavila tudi v zagrebški Areni. Glasbenica je svetovno turnejo začela 18. septembra v kanadskem Quebecu, evropski del pa se bo začel 23. maja 2020 s koncertom v poljskem Lodžu. Na turneji Courage bo nastopila v več kot sto mestih po svetu. Evropski del bo poleg številnih koncertov po Veliki Britaniji vključeval še nastope v Belgiji, Švici, na Nizozemskem, v Avstriji, Franciji, Italiji, na Finskem, Švedskem in Danskem, prvič pa bo diva nastopila na Hrvaškem ter na Malti in Cipru. Celine Dion je prvi novi singel z albuma Flying on My Own, na katerem je vokal podprla s tehno ritmi, objavila poleti, v prejšnjem tednu pa so izšle še tri nove skladbe z albuma, naslovna Courage ter Lying Down in Imperfections. Album bo sicer uradno izšel 15. novembra.

Umirajoči mož želel, da se vrne na oder

Glasbenico je leta 2016 globoko prizadela smrt moža in menedžerja Reneja Angelila. Mučna dolgoletna bitka z rakom je bila za njim in smrt se je na koncu zdela kot tragično olajšanje. Kakor je Celine Dion povedala aprila ob napovedi izida novega albuma, se je v minulem obdobju čutila navdahnjeno za ustvarjanje nove glasbe in pripravljeno, da se poda na pot. Izdala je še, da se je z naslovom albuma Courage (pogum) poklonila pokojnemu možu. Celine je v karieri prodala 250 milijonov kopij svojih 23 studijskih albumov v angleškem in francoskem jeziku. Pri tem je sodelovala z znanimi imeni, kot so Jean-Jacques Goldman, Barbra Streisand in Stevie Wonder.
Konec septembra se je po več letih življenja v Las Vegasu vrnila v rojstno Kanado. "Rene je želel, da se vrnem na oder. Hotel se je prepričati, da še vedno ohranjam svojo strast," je povedala. "Želela sem mu dokazati, da sem v redu, da smo v redu, da bomo v redu. To imam." Pogum pa je, kot je povedala javni radioteleviziji CBC, ko je govorila o prihajajoči istoimenski turneji, točno to, kar čuti.

Profimedia

Sem le ženska pri petdesetih, ki rada eksperimentira

Profimedia

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta