(VIDEO) Z uprizoritvijo prizora iz Titanika Celine Dion presenetila mimoidoče

A.L.
21.05.2019 09:43

Množica ljudi je bila nad prizorom navdušena.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Priljubljeni britanski voditelj oddaje The Late Show James Corden je nedavno na sovoznikov sedež, kamor vabi zvezdnike, s katerimi prepeva znane skladbe, povabil Celine Dion. Tokrat voditelj in pevka nista zgolj prepevala, pač pa se tudi nekoliko pozabavala. Prepevanju njenih največjih uspešnic sta namreč dodala igralski prizor, ko sta na vodi pred hotelom v Las Vegasu uprizorila sloviti prizor iz filma Titanik. Prizor je pritegnil množico ljudi, ki so slavno pevko in voditelja z navdušenjem opazovali.
{twitter}https://twitter.com/WerenskiWarrior/status/1130674132813848576{/twitter}
Sicer pa je Dionova v avtomobilu priznala, da je malce obsedena s čevlji. "Mislim, da jih imam okoli 3000. Ali 5000. Ne vem," je dejala. Voditelj jo je opozoril, da jih ima, če njegov podatek drži, krepko več. Kar 10.000. Pevka je priznala, da ima prav in dodala, da ni želela razkriti prave številke. V pogovoru je zaupala, da svojo obsežno zbirko čevljev hrani v skladišču v Las Vegasu.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta