(INTERVJU) Direktor KLS Ljubno Samo Mirnik: Mi bi bili najbolj veseli in srečni, če lahko ostanemo tukaj, kjer smo

Rozmari Petek Rozmari Petek
17.02.2024 06:55
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Igor Napast
Družinsko podjetje, ki je z 260 zaposlenimi največji zaposlovalec v zgornjem delu Savinjske doline, obenem tudi največji donator lokalnemu okolju, se pol leta po poplavi še ni postavilo povsem na noge. Zaradi njih so stali veliki avtomobilski proizvajalci, saj na cesti skorajda ni avtomobila, ki ne bi imel v sebi dela z napisom KLS Ljubno.

Iz vsebine:

- V podjetju je bilo za okoli 50 “šleperjev” drevja, raznih naplavin, nekaj avtovlek avtomobilov je bilo celo v proizvodnji in okoli 12 tisoč kubičnih metrov mulja.

- Ali lahko izboljšamo kakovost, ali lahko izboljšamo zanesljivost dobav, ali lahko znižamo stroške? To so tri vprašanja, ki si jih zastavljamo vsak dan in vedno znova.

- Delati stvari, ko podjetje raste, je preprosto. Optimizirati, ko podjetje stagnira, je pa boleče in velikokrat nemogoče.

- Sredi avgusta smo dobili obvestilo, da imamo potrjeno dovoljenje za dodatnih 6500 kvadratnih metrov proizvodnih prostorov na tej lokaciji.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta