Naravni položaj našega nogometa ...

Aljoša Stojič Aljoša Stojič
11.11.2018 06:03

... je enajstmetrovka za Olimpijo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
V napačnem položaju?
Andrej Petelinšek

Figurae Veneris v barvah - ljubezenski položaji v 100 slikah. Priročna izobraževalna knjižica, ki je bila za mnoge radovedne najstnike v sedemdesetih letih biblija spolnega življenja. In je poleg Kardeljevih zbranih del, Titove biografije, Rdeče kapice, Miškolina in Avanture Toma Sawyerja našla sveto mesto v mini knjižnici našega regala v dnevni sobi. Danes je lažje, klikneš in izveš, da je najpogostejši položaj v spolnosti klasični (misijonarski).
Enajstmetrovke za Olimpijo - nogometni položaji v 100 slikah. Zbirka črno-belih komentarjev o tem, kdaj za Olimpijo piskati penal. Takoj! Izstopa poglavje, kaj je v kazenskem prostoru "naravni položaj rok", o katerem vsi sodniki in nekateri televizijski komentatorji neumorno pihajo v isti rog. Prejšnjo nedeljo je "naravni položaj" utemeljeval komentator nacionalke - ko je napadalec Olimpije z glavo zabil žogo v roko obrambnega igralca Domžal, je bila to po njegovem pristranskem mnenju (in strokovnem Skominovem) čista enajstmetrovka, ker "roka branilca ni bila v naravnem položaju".

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta