horoskop

27.08.2023 00:01
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nikar ne bodite panični, če ste se malce sprli s partnerjem. V vsaki zvezi je to nekaj normalnega. Ne imejte občutka, da je vse odvisno le od vas. Če boste tako govorili in delali, boste dan za dnem bolj živčni. Kljub časovni stiski boste svoje delo dobro opravili.

Pri denarju ne bi bilo slabo, če bi večkrat uporabili domišljijo. Saj nimate česa izgubiti. Naredili boste dobro delo, saj boste nekomu olajšali težavo. Verjemite, kmalu se vam bo to vrnilo z najmanj enako mero. Premislite, preden se boste odzvali na partnerjevo žalitev.

Da zlezete na zeleno vejo, boste potrebovali kar nekaj časa. Nemogoče je, da bi čez noč nadoknadili zamujeno! Za vsako ceno boste želeli doseči, da stvari ne bi še naprej potekale po dosedanjem ritmu. Iz kupa denarnih ponudb izberite tisto, ki vam prinaša še najmanj škode.

V pogovoru s partnerjem bodo prišle na dan tudi občutljive teme. Vseeno se jim ne izogibajte. Brez skrbi, vse bo prišlo ob pravem času. Morebitna živčnost ali naglica bi lahko pokvarila vse, kar ste dolgo gradili. Dokler ne boste našli pravega izziva, boste nestrpni.

Skrajni čas je, da pokažete partnerju, kaj čutite do njega. Pri čustvih še vedno nosite preveliko breme. Čudno je, da se še niste sesedli pod njegovo težo. Ali ste pomislili vsaj na začasni umik? S tem bi pripomogli k umiritvi razmer, ki vam trenutno res niso naklonjene.

V službi vam notranji boj ne bo prinesel nikakršne koristi, zato takoj spremenite taktiko. Delovnih nalog ne prelagajte na sodelavce. Saj vendar veste, da ste jih sami sposobni najbolje opraviti. Več telovadite in raje manj posedajte.

Na denarnem področju se ne zanašajte zgolj na srečo, sicer boste še naprej v rdečih številkah. Naleteli boste na omejitve, ki vam ne bodo všeč. Če jih boste poskušali odpraviti, ne boste posebno uspešni. Dovolj močni ste, da nekomu pokažete zobe.

Pri delu boste nekoliko razbremenjeni. Na žalost bo že jutri povsem drugače. Nikar ne ukrepajte, dokler ne boste spoznali celotne zadeve. V trenutnih okoliščinah bi imela naglica nasproten učinek. Če boste zadevo poskušali rešiti na silo, se vam bo vrnilo kot bumerang.

Ljubljena oseba vas bo spomnila na obljubo, ki ste jo dali že zdavnaj. Odkrito ji priznajte, da ste nanjo pozabili, in ne iščite izgovorov. Pri odgovoru bodite kratki in jedrnati. Če boste preveč govorili, se lahko hitro zagovorite. V službi boste sklenili dobro kupčijo, se obrnili na pravega strokovnjaka in sodelavca.

Ste s partnerjem še vedno na bojni nogi? Nasvet bolj izkušene osebe bi vam tokrat zelo koristil. Ne bi bilo slabo, če bi v partnerskem odnosu uporabili kanček diplomacije. Verjemite, zelo bogato se vam bo obrestovalo. Od sodelavca boste dobili ponudbo za zanimiv projekt.

Brez pametnega razloga se boste sprli s partnerjem. Očitno je, da ste preveč napeti. Čim prej snemite masko in nehajte igrati. Spoznali boste nekaj novih ljudi, eden med njimi pa bo na vas naredil še poseben vtis. Ali boste skušali z njim navezati stik?

Na ljubezenskem področju boste popolnoma izgubljeni, čeprav niti sami ne boste dobro vedeli, kaj je glavni razlog. Čas je idealen za to, da končno popravite stare napake. Ker jih je kar veliko, se takoj lotite dela. Pri delu boste sodelavcu zaupali zanimivo idejo.

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta