Dan zame, slavje ženstvenosti

Denis Bende Živčec Denis Bende Živčec
26.09.2024 13:26

Glasen aplavz. Za navdihujoče govorke in govorce, za življenje in zase. Za dragocen čas, ki si ga vsake toliko moramo vzeti zase.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Druženje na grajskih arkadah je bil čudovit uvod v bogat vsebinski popoldan.
Sašo Bizjak

Drugi dogodek Dan zame je bil pravi praznik prodornih misli, dragocenih znanj in ljubezni do življenja, zdravja, začinjen s pravo mero duhovitosti. Anita Mlakar je v svojem nezgrešljivo šarmantnem slogu krmarila na dogodku, posvečenem ženskam, med pogovori strokovnjakinj in strokovnjakov s področja zdravja, športa, zdrave prehrane, odnosov in intimnosti. Na letošnjem dogodku je bilo v ospredju žensko zdravje in vse, kar (blagodejno) vpliva nanj.

Dr. Maja Ravnik, predstojnica mariborske onkologije, lanska Večerova osebnost Štajerske, in Darja Molan iz Europa Donne, ki sta skupaj pripravili predavanje Moja bolezen, moja zmaga.
Sašo Bizjak

V duhu misli, da je čudovito je biti ženska, živeti v ženskem telesu, imeti menstrualni ciklus ali čutiti, kako v tebi raste novo bitje. Tega se pogosto zavemo šele, ko se pojavijo težave. Zato so navdihujoče govornice spomnile, kako bolje prisluhniti svojemu telesu, ozavestiti njegove signale, kako poskrbeti zanj, ga ljubiti in negovati. Kako se v svojem telesu počutiti kot boginja in si dovoliti nekaj razvajanja.

Kako lahko sama poskrbim zase? O tem sta govorili ginekologinja Renata Završnik Mihič in nekdanja profesionalna športnica, kineziologinja in trenerka Urška Ahac.
Sašo Bizjak

Z gostjami so svoje dragocene vsebine in znanje delili Darja Molan iz Europa Donne in predstojnica Oddelka za onkologijo v UKC Maribor dr. Maja Ravnik, ginekologinja dr. med. Renata Završnik Mihič, kineziologinja in trenerka Urška Ahac, maserka in učiteljica AEQ-metode Sabina Musar.

Govorci na dogodku so bili tudi bioterapevtka, ustanoviteljica terapevtskega centra Sozvočje in avtorica Sabrina Janežič, mentor za osebno zorenje, učitelj AEQ-metode Nace Janežič ter maserka in učiteljica AEQ-metode Sabina Musar.
Sašo Bizjak

Tudi Uroš Fonovič, direktor Lunos Slovenija, Irena Žakelj Gašperin, predstavnica podjetja Pohištvo Žakelj, bioterapevtka, ustanoviteljica terapevtskega centra Sozvočje, avtorica knjige Sabrina Janežič in mentor za osebno zorenje, učitelj AEQ-metode Nace Janežič ter zdravnica naravne in integrativne medicine, molekularna biologinja Tina Prodnik in Jasmina Krajnc iz Centra za Krepitev mišic medeničnega dna Perineum Sanum so bili z nami.

Spretna tudi na modni brvi. V vlogo manekenke se je dobro vživela tudi simpatična Petra Jeranko iz podjetja Ad+Value, ki je skupaj z Večerom pripravil Dan zame.
Sašo Bizjak

Ob sladkih presenečenjih je češnjo na vrh tega slavja ženskosti pristavila še modna revija priljubljene znamke Barbarian Fashion in očal Optike Julius.

Očarljiva Anita Mlakar je bila šarmantna voditeljica dogodka, ki je v pavzi z gostjami za dušo spila tudi kak odličen koktajl s penino in jagodami.
Sašo Bizjak
Boginje so se zbrale. Dan zame je tudi v svoji drugi izdaji pritegnil veliko zanimanja obiskovalk, ki so nanj prišle iskat navdih in dragocene nasvete.
Sašo Bizjak
Prepolna grajska dvorana dam, ki vedo, kako pomembno si je vzeti čas ZASE!
Saso Bizjak
Sašo Bizjak
Sašo Bizjak
Sašo Bizjak
Sašo Bizjak
Sašo Bizjak
Sašo Bizjak
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.