(VIDEO) Veljal je za zvezdo: Maturant med zabavo skočil v morje in izginil v temni noči

A.L.
30.05.2023 10:38

Njegovi kolegi so bili v šoku, nekateri med njimi so mu skušali tudi svetovati, kako naj se reši.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Pojavil se je posnetek, ki prikazuje, kaj se je zgodilo na ladji na Bahamih le nekaj trenutkov po tem, ko je 18-letni Cameron Robbins skočil v ocean. Na posnetku je videti, kako je mladenič skočil v morje brez rešilnega jopiča in oblečen le v kopalke. Njegovi kolegi so bili v šoku, nekateri med njimi so mu skušali tudi svetovati, kako naj se reši. "Zgrabi bojo ... zgrabi bojo," je slišati nekoga, ki kriči na posnetku. 

Ameriška obalna straža in številne agencije so več dni preiskovale oceanske vode v iskanju pogrešanega mladeniča. Pozno v petek je ameriška obalna straža uradno prekinila iskanje. Priče so povedale, da je okoli 23.30 mladenič skočil v morje z ladje Blackbeard's Revenge, razlog za skok pa naj bi bila igra z izzivi.

V času, ko je mladenič iz Louisiane skočil v morje, je bila ladja blizu Athola, nenaseljenega otoka, ki leži severovzhodno od Nassaua. Robbins je bil bejzbolska zvezda in je na ladji proslavljal maturo skupaj z več deset drugimi maturanti iz drugih srednjih šol Baton Rougea.

Dijaki so na otok prispeli le nekaj ur pred potovanjem in bivali na Atlantis Paradise Islandu v Nassauu, je potrdil eden od staršev. Med preiskavo so pregledali več kot 325 kvadratnih kilometrov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta