(FOTO) Donalda Trumpa Britanci pričakali tudi z velikim falusom

M.R.
04.06.2019 09:56

Ameriški predsednik Donald Trump je včeraj prispel v Veliko Britanijo na večdnevni obisk. Kar do četrtka se bo mudil na Otoku, še preden pa je njegovo letalo pristalo, si je lahko ameriški voditelj iz zraka ogledal nekaj sporočil "dobrodošlice".

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pozdrav Donaldu Trumpu v Essexu v Veliki Britaniji.
Born Eco/twitter

Britanci so namreč pokosili svoje trate tako, da je mogoče iz zraka videti, kako "veseli" so državniškega obiska iz Washingtona. Na trati v Essexu je bila tako najbolj vpadljiva velika podoba falusa, poleg katere piše "OI TRUMP" (slov. "Živjo Trump")
{twitter}https://twitter.com/born_eco/status/1135156909064040449{/twitter}
Na trati poleg te pa je bil velik napis "podnebne spremembe so resničnost". Napis je delo 18-letnega Ollia Nancarrowa, ki je želel pritegniti pozornost za svoje podjetje in mu je tudi uspelo. 
Sicer pa podobe falusov nikakor niso novost. Rory McInnes je leta 2008 na vilo svojih staršev narisal ogromen penis, ki je bil viden tudi iz vesolja. In tam je vztrajal celo leto. Ameriški vojaški piloti so v Arizoni s sledmi njihovih poti večkrat hote ali nehote v zraku ustvarili podobo penisa. Dva 11-letna učenca pa sta v Southampotnu že leta 2007 s strupom za rastline na šolskem travniku prav tako uspešno upodobila falus. 
Precej posrečena je bila tudi akcija, s katero so leta 2015 označili udarne jame na cestah v Buryju. Vsi se sicer s tem niso strinjali in so opozarjali, da jih vidijo tudi mali otroci. A Britanci težko nasprotujejo takšnim falusom, ko pa imajo na travniku na pobočju pri vasi Cerne Abbas vrisanega velikana s penisom, ki naj bi bil tudi simbol plodnosti.

Velikan v vasi Cerne Abbas.
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta