SVET

Blizu Zenice potres magnitude 4,6

STA, A.L.
28.11.2022
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Žarišče potresa je bilo v okolici Zenice na globini dveh kilometrov. O morebitnih poškodovanih in gmotni škodi za zdaj ne poročajo.

Po podatkih EMSC je bilo žarišče potresa okoli 20 kilometrov od Zenice in 15 kilometrov od kraja Žepče na globini dveh kilometrov. Potres so čutili tudi v Zavidovićih, Travniku in drugih krajih na tem območju, poroča bosanski spletni portal klix.ba.

Potres je trajal le kratek čas in je vznemiril prebivalce na območju Zenice in drugih krajev. Po besedah prebivalca Travnika so se tla tresla približno pet sekund, medtem ko je prebivalec Zenice potres opisal kot močan in kratek, pričevanja povzema hrvaški novičarski portal index.hr.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?