Žena vladarja Dubaja prešuštvovala s telesnim stražarjem in ga zasipavala z dragimi darili

D.Ži
23.11.2020 10:24
Vojna najbolj znanih dubajskih ločencev se nadaljuje, zdaj je tudi jasno, da je princesa Haya imela afero.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nekdanja žena dubajskega vladarja, princesa Haya bint al-Hussein, je svojim telesnim stražarjem plačala 1,2 milijona britanskih funtov v zameno za molk o tem, da je z enim od njih imela ljubezensko afero, piše Daily Mail. Varnostnika Russela Flowersa, s katerim naj bi imela izvenzakonsko razmerje, je tudi izdatno presenečala z dragimi darili, tudi luksuznimi urami in puško za več kot 50.000 evrov. 

Princesa Haya Bint Al Hussein in šejk Mohammed Bin Rashid Al Maktoum
Profimedia

46-letna princesa Haya, najmlajša od šestih žena šejka Muhammeda Al Maktoumu, naj bi od postavnega Britanca pričakovala, da jo spremlja na vsakem koraku. Da ima princesa afero, se je razvedelo po njenem pobegu v London, kjer je tudi vložila zahtevo za ločitev in zahtevek za skrbništvo nad dvema otrokoma. Britanski mediji so že lani pisali o tem, kako šejk sumi, da je njegova žena skakala čez plot. Po njenem pobegu je šejk na svojem Instagramu objavil arabsko pesem, v kateri so med drugim verzi: "Ti, izdajalka, izdala si najbolj sveto zaupanje, a tvoja igra je razkrita."

Princesina bitka za skrbništvo je dolga in mučna, šejk pa je na sodišče pritiskal z željo, da bi proces ostal kar se da diskreten. Sodnik je na koncu sklenil, da je princesa zaradi svoje zveze bila ustrahovana. Imena telesnega stražarja, s katerim naj bi imela razmerje, pa niso razkrili. Britanski mediji pišejo, da naj bi Russel zaradi princese pustil ženo, s katero je bil poročen štiri leta, ta naj bi bila prepričana, da so ga zaslepili denar in draga darila. Princesa trenutno živi v svoji 85 milijonov dragi vili v londonskem Kensingtonu
{instagram_api}{/instagram_api}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta