(VIDEO) Britanci ogorčeni nad patetičnim cirkusom, ki sta ga Harry in Meghan uprizorila na pokopališču

D.Ži
12.11.2020 08:40

Pripeljala sta svojega fotografa in nato dramatično pozirala z vencem v rokah.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Youtube

Jan Moir, priljubljena kolumnistka Daily Maila, se je te dni intenzivno razpisala o princu Harryju in njegovi ženi Meghan ter dodala, kako šokirana je, da dvojica vedno znova doseže novo dno. Kot bi jima ustvarjanje vedno slabšega vtisa predstavljajo bizaren izziv, v katerem želita zmagati. Meni, da ju zanimata le lastno zadovoljstvo in pozornost, kar sta dokazala z organizacijo fotografiranja na vojnem pokopališču. Sama naj bi pripeljala fotografa, ki je ovekovečil njuno "globoko žalost" med polaganjem venca, piše kolumnistka. Susseška vojvoda sta se bojda kar sama odločila, da bosta minulo nedeljo, ki je bila dan spomina na britanske vojne žrtve, počastila spomin na padle borce britanske krone na pokopališču v Los Angelesu.

Odpeljala sta se 137 kilometrov iz svoje prestižne vile v Montecitu in položila venec s sporočilom: "Tistim, ki so služili, in tistim, ki še služijo. Hvala vam." Meghan naj bi se  trudila izgledati kar se da zaprepadeno in skrušeno. S seboj sta vzela tudi osebnega fotografa, ki je zabeležil vsak njun korak in slike poslal v javnost. Držala sta se pod roko in dramatično korakala po pokopališču sklonjenih glav.

Bliskavica pa je medtem bliskala na polno. Harry je kasneje zanikal, da je šlo le za trik, s katerim je pritegnil dodatno pozornost javnosti ter da se je za obisk pokopališča odločil, ker venca pač ni mogel položiti v Londonu. Kolumnistka se ob tem sprašuje, kaj si Američani mislijo o paru, ki je 90.000 grobov uporabil kot kuliso za fotografiranje. Dodaja, da bi princesa Diana bila ogorčena, če bi videla, v kaj se je spremenil njen sin.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta