(VIDEO) Razkošno slavje: Berlusconi se je simbolično poročil s 53 let mlajšo, njegova družina je ne mara

D.Ži
23.03.2022 10:50

Nekdanji italijanski premier se je očitno ustalil z 32-letno članico svoje stranke. Njegovi otroci premoženja ne bi delili z njo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nekdanji italijanski premier Silvio Berlusconi (85) in njegova 32-letna partnerka Marta Fascina sta se "simbolično" poročila.

Fascina je članica njegove stranke Forza Italia, na spletu pa so se pojavili posnetki njune razkošne zabave v mestu Lesmo, severno od Milana. Kot poročajo mediji, je Berlusconijev "festival ljubezni" potekal v zgodovinski vili Gernetto.

Praznovanje je bilo videti kot prava poroka, a se par ni uradno poročil zaradi nesoglasij glede dediščine v njegovi družini. Berlusconijevi otroci namreč niso navdušeni nad dejstvom, da se pri 85 letih želi poročiti s 53 let mlajšo žensko, ki bi potem dobila pravico do dela njegove dediščine, ocenjene na šest milijard evrov.

Berlusconi je svojo zvezo z Marto Fascino začel leta 2020, potem ko se je razšel s Francesco Pascale, ki je takrat dopolnila 34 let. Marta je diplomirala iz književnosti na univerzi Sapienta v Rimu in ima na Instagramu 16.000 sledilcev, s katerimi večinoma deli politične vsebine.

Profimedia

Na Facebooku ima 5000 prijateljev, s katerimi deli svoja politična prizadevanja. Berlusconi je svoj čas slovel po razvpitih bunga-bunga zabavah, kjer so vplivni moški mladoletnim dekletom plačevali za spolne storitve. Tako se je tudi sam Berlusconi znašel na sodišču zaradi plačevanja storitev mladi maroški prostitutki Karimi El Mahroug.

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta