(VIDEO) Je to sploh še ona? Christina Aguilera šokirala z zelo spremenjenim obrazom

D.Ži
21.12.2021 10:30

Glasbena diva se je vrnila na sceno, a je vsi ne prepoznajo takoj. Gre le za nov način ličenja ali niz lepotnih posegov?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Pevka Christina Aguilera je razveselila svojih osem milijonov sledilcev na Instagramu, potem ko je ob svojem 41. rojstnem dnevu objavila več fotografij, na katerih pozira zgoraj brez. Za fotografiranje je oblekla le črne usnjene rokavice. In nič drugega.  Prav toplo ji zagotovo ni bilo. "Xtina XLI," je zapisala ob fotografijah.

Glasbena diva se je po štiriletnem premoru vrnila h glasbi in oboževalce presenetila z novim spotom, blestela je tudi na nedavni podelitvi nagrad Latin Grammy. Trenutno je očitno navdušena nad vamp slogom, oboževalci pa so opazili tudi, da se je precej spremenil njen obraz. Nekateri so jo komaj prepoznali.  

"Ali je to Christina Aguilera na steroidih?" je eden od komentarjev z družbenih omrežij na račun njenega novega videza, podobne odzive pa je izzvala tudi s svojim nastopom v videospotu za pesem "Somos Nada". Na neprijetne komentarje se še ni odzvala, zato ni znano, ali je šlo le za drugačno ličenje ali pa je morda res prestala nekaj radikalnih lepotnih posegov.

Christina je v svoji karieri prodala več kot 75 milijonov albumov, leta 2013 pa jo je revija Time uvrstila med 100 najvplivnejših ljudi na svetu. Velja za eno najboljših ameriških pevk vseh časov, doslej je osvojila pet grammyjev.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta