"V meni raste angel." Nosečniški trebuh Gigi Hadid kaže, da se bliža rok poroda

Gr.G.
28.08.2020 09:04

Z zadnjimi fotografijami je manekenka navdušila svoje sledilce, ki skupaj z njo že komaj čakajo na rojstvo otroka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Super model Gigi Hadid se je zavestno odločila, da podrobnosti o svoji nosečnosti načrtno ne bo delila s svojimi sledilci, vseeno je sedaj objavila več profesionalnih fotografij, na katerih pozira s svojim nosečniškim trebuhom. Tako je pred slabima dvema mesecema dejala, da se zaveda, da je mnogo ljudi začudenih nad tem, da ne deli več informacij, "a noseča sem med pandemijo in zagotovo moja nosečnost ni najbolj pomembna stvar, ki se dogaja na tem svetu." 
{instagram}https://www.instagram.com/p/CEWoTaynvz2/{/instagram}
Dokaz, kako željni so bili njeni sledilci fotografij rastočega trebuha, so nedvomno všečki, ki si jih je z vsako objavo prislužila. Preko 7 milijonov uporabnikov je pritisnilo na srček ob fotografijah, vsak utrinek pa si je prislužil tudi več deset tisoč komentarjev. Fotografije so bile sicer posnete konec julija.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CEWorgXniHr/{/instagram}
25-letnica s partnerjem, 27-letnim pevcem Zaynom Malikom, s katerim sta v zadnjih petih letih sicer vezo večkrat prekinila, pričakuje rojstvo njunega prvega otroka že v mesecu septembru. "V meni raste angel," je lepotica zapisala nad eno izmed objav, v zgodbah pa dodala, da komaj čaka, da priveka na svet.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CEWod3eHzbN/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta