(FOTO) Priljubljeno 40-letno igralko in prejemnico številnih nagrad našli mrtvo v njenem domu

A.L.
28.09.2020 10:50

V njeni agenciji Stardust Promotion so povedali, da so nad novico osupli in žalostni.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Znano japonsko igralko Yuko Takeuchi so našli mrtvo v njenem domu v Tokiu. Stara je bila 40 let, policija pa je že začela preiskavo in sumi, da si je mati dveh otrok vzela življenje, poroča BBC. Takeuchijeva je bila izjemno priljubljena na Japonskem, nastopila je v številnih filmih in TV-serijah. V njeni agenciji Stardust Promotion so povedali, da so nad novico osupli in žalostni.

Profimedia

Yuko Takeuchi je bila med drugim znana tudi po vlogi v kultni japonski grozljivki Krog (1998), ki je služila kot predloga za hollywoodsko različico leta 2002. Številni si jo bodo zapomnili tudi po vlogi ženske različice Sherlocka Holmesa v HBO-jevi seriji Miss Sherlock leta 2018. Tri leta zapored,  med letoma 2004 in 2007, je prejela nagrado japonske Akademije za najboljšo igralko. Variety poroča, da sta ji njena toplina in nasmeh zagotovila priljubljenost tudi med oglaševalci.

Profimedia

Čeprav samomor v njenem primeru ni bil uradno potrjen, si je v zadnjem obdobju življenje vzelo več japonskih zvezdnikov. Japonska ima sicer eno najvišjih stopenj samomorilnosti na svetu, čeprav se je po navedbah Svetovne zdravstvene organizacije ta številka po uvedbi preventivnih ukrepov leta 2015 nekoliko izboljšala.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta