Po aferi z manekenko so zvezdnika PSG-ja dali na čevelj

D.Ži
08.12.2020 10:31
Jese Rodriguez slovi po svojem burnem ljubezenskem življenju, ki medtem vpliva tudi na njegovo nogometno kariero.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nogometni klub PSG je pred koncem leta prekinil pogodbo z Jesejem Rodriguezom in to po tem, ko se je dvakratni osvajalec lige prvakov znašel sredi spolnega škandala in prekršil stroge koronske zaščitne predpise. Napadalca so sprva primerjali s Cristianom Ronaldom, a je zaradi poškodbe hrbta leta 2016 moral devet mesecev pavzirati. Leta 2016 se je pridružil francoskemu nogometnemu gigantu. V Parizu je zelo znan po svojem burnem ljubezenskem življenju. Med drugim je bil skupaj s špansko zvezdnico Auro Ruiz, ki ga je nato obtožila zanemarjanje tretjega od njegovih štirih sinov, Nyana

Par se je razšel leta 2018. Njuna zveza se je spet znašla v središču pozornosti, ko je nekako postalo jasno, da jo je varal z manekenko Rocio Amar, ki je na Instagramu objavila posnetke, na katerih je nogometaš svojo takratno partnerico opisoval kot noro in dolgočasno žensko. Amar je poznal, ker ima ona otroka z njegovim nekdanjim realovskim kolegom Christianom Cedresom. Minuli teden se je na družbenih omrežjih pojavil video, na katerem Ruizova razbija po vratih Rodriguezovega doma, saj je sumila, da je v hiši z Amarjevo.

"Tisto noč sem bila z njim in Aura ga je klicala vsakih pet minut," je Amarova povedala za Vanguardio in zanikala, da bi z Ruizovo prijateljevala. "Zaspala sva na kavču in zazvonilo je na vratih. Bila je ona in on mi je predlagal, naj se skrijem. Tekla sem v kopalnico, medtem ko je ona vreščala in uničevala pohištvo," se spominja.

Amarjeva njuno zvezo danes opisuje kot izjemno toksično in razkrila je, da sta večkrat seksala tudi v nekem nočnem klubu. Škandal je bil kaplja čez rob pri PSG-ju, kjer je Rodriguez minuli mesec grobo kršil koronske predpise, saj je z zasebnim letalom odletel na Kanarske otoke in se tam pridružil Ruizovi in njenim prijateljicam. 

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta