Objokana Georgina na Instagram poslala Ronaldovo otroško fotografijo

D.Ži
13.03.2019 10:29

"Bog ve, bog ti to daje, ker je svet nogometa tvoj," je po legendarni tekmi na Instagramu pisala punca Cristiana Ronalda.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Georgina Rodriguez je s tribune opazovala veliko zmago Juventusa, ki ga je njen dragi Cristiano Ronaldo s hat trickom popeljal v četrtfinale lige prvakov.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bu7NZoaAzl2/?utm_source=ig_embed{/instagram}
S pomočjo portugalskega nogometnega virtuoza je italijanski prvak nadoknadil zaostanek 2-0 s prve tekme v Madridu, 25-letna manekenka pa sredi navala evforije ni mogla zadržati solz, ko je Ronaldo zabil gol iz penala v 86. minuti.
Po tekmi se je Georgina oglasila na Instagramu, kjer je objavila objavo, posvečeno Ronaldu. Objavila je njegovo fotografijo iz otroštva in razveselila svojih 9,5 milijona sledilcev.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BuySfhygd5j/?utm_source=ig_embed{/instagram}
"Teh 3-0 nihče ne more ukrasti," je napisala in dodala, da si Ronaldo to zasluži, ne samo zaradi treh golov. Piše, da je tudi vzor kolegom, trenerju in da karma obstaja. "Bog ve, bog ti to daje, ker je svet nogometa tvoj," je čustvena Georgina. Pod objavo se je podpisala s svojim imenom, dodala pa je tudi imena Ronaldovih štirih otrok.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BuYk4ERHy4m/?utm_source=ig_embed{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bu7ceU9gj5o/?utm_source=ig_embed{/instagram}

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta